Botanisk pinsetur ved Skarregaard

05. juni 2019

Pinselørdag den 8. juni kl. 11.00 er Museum Mors og naturvejleder Jørgen Frank Rasmussen guide på en formiddagstur til orkidèengen ved Skarregaard. Jørgen får undervejs på turen faglig bistand af botaniker Holger Søndergaard, så har man spørgsmål til den smukke og spændende natur i området, er der i den grad mulighed for at få gode og kompetente svar.

For få år siden blev orkideengen ved Skarregaard ved hjælp af mange frivillige hænder ryd­det for små træer. De sjældne orkideer er igen blomstret op, da området er blevet mere lysåbent. Jørgen og Holger ser derfor store muligheder for at finde blandt andet engblomme, sumphullæbe, maj gøgeurt, purpur gøgeurt og mange flere specielle planter på turen.

Alle interesserede er velkommen til at deltage. Det koster 50 kr. Har man forinden købt billet til Skarregaard er turen selvfølgelig gratis, og man kan efterfølgende besøge museet. Husk at en billet til en af de fire afdelinger på Museum Mors giver fri entré til de øvrige tre. Mødestedet er P-pladsen ved Skarregaard, Feggesundvej 53, Sejerslev, 7900 Nykøbing M.