Butik

Butik

 

De hyggelige museums butikker på Museum Mors er helt særlige. Vi har et udvalg af varer, som du ikke finder i butikskæder og lignende. Fossil- og Molermuseet har eget smykkedesign og produktion af slebne molersten. Du kan gå på opdagelse i butikkerne og finde brugskunst, legetøj, mjød og meget mere. Og har du fattet interesse for lokalhistorien på Mors, findes der et bredt udvalg af lokalhistorisk litteratur i butikkerne, hvor du blandt andet kan købe museets årbog: Jul på Mors.

Du kan bestille bøger og andre varer, ved at gå  til overskriften "onlinebestilling".

Du kan nu stille og roligt kigge på mange af vores varer og bestille disse online. Du kan få varerne tilsendt mod betaling af portoen eller du kan afhente i butikken: Dueholmgade 9, Nykøbing Mors.

Inden afsendelse herfra af dine bestilte varer, vil du modtage en mail med oplysning om samlet pris, samt oplysning om hvordan du betaler. Når vi har modtaget din betaling, sender vi varerne. Vi tager forbehold for udsolgte varer.

Visse af varerne kan ikke sendes, f.eks. de største af vores ler skåle og fade, mjød, øl , ler skåle i de mindre størrelser sender vi dog gerne.

Butikkerne kan naturligvis besøges uden køb af billet. Åbningstiderne følger de pågældende afdelingers åbningstider.