Fossil- og Molermuseet

I forbindelse med særudstillingen om Fossil- og Molermuseets grundlægger Bent Søe, Kælderen på Kongevejen, har to dygtige studerende fra Aarhus Universitet, Anne Katrine Galsgaard og Emilie Lønborg, udarbejdet en række aktiviteter til børn i alderen 3-10 år.

Aktiviteterne foregår i naturen omkring museet og handler om at samle - helt i Bent Søes ånd! Materialet finder man her:

Kælderen på Kongevejen - aktiviteter i naturen

Anne Katrine og Emilie er kunsthistoriestuderende på 4. semester, og materialet er lavet i forbindelse med faget Kunst, institutioner og formidling.

Anne Katrine er vokset op på Mors og kendte derfor Fossil- og Molermuseet. Både hun og Emilie syntes, det var et spændende museum at arbejde med, fordi det rummer så flotte fund og ligger i et smukt område.

Med deres produkt til særudstillingen har de ønsket at inspirere børn til at sætte pris på naturen samt spejle sig i Bent og hans historie. De vil gerne have børnene til at reflektere over, at én person med en stor passion kan komme til at påvirke og inspirere mange mennesker i fremtiden.