Guidede ture

Busguider

Se Mors | Gode historier

Museum Mors samarbejder med den lokale busguide Anne Heide, som på bedste vis guider foreninger, klubber, menighedsråd og andre, i egen bus, rundt på Mors.

Anne Heide er uddannet historiker og tidligere museumsinspektør på Museum Mors. Hun har et stort og bredt lokalkendskab og adskillige års erfaring som busguide på Mors. Med Anne ombord i bussen får passagerne både de historiske facts og de skæve historier samt masser af lokalkolorit undervejs.

I bussen hører man om øen før og nu, om naturen, historien og landskabets dramatiske skabelse, og Anne gør holdt ved særligt smukke eller spændende lokationer.

Grupperne kan naturligvis selv bestemme om turen skal gå til det barske bakkelandskab på Nordmors, med molerskrænter og enestående udsigter, eller om det er smukke Sydmors, med vige, store herregårde og smukke hedelandskaber der trækker. Der er også mulighed for at sætte fokus på øens mange kirker eller andre seværdigheder. Man kan naturligvis altid kombinere busturen med et besøg på et af vores museer, hvor der gives grupperabat.

Anne Heide er naturligvis altid klar til at hjælpe med at sammensætte den bedste tur, og kan eksempelvis sørge for, at turen ender ved en af øens skønne kroer.

For at få mest ud af en guidet bustur anbefaler Anne en tur på minimum 2 timer.

For priser og bestilling kontakt Anne Heide på mail: heideanne@hotmail.com eller telefon:25134796