Guider og gruppebesøg

Rundvisning og besøg

Grupper Guide

Det er for tiden ikke muligt at købe rundvisninger på Museum Mors' afdelinger p.g.a. corona-restriktionerne. I stedet tilbydes en udendørs introduktion på henholdsvis Dueholm Kloster, Skarregaard og Fossil- og Molermuseet. Introduktionen varer 30 min. og kan bestilles ved at kontakte museet.

Skoler og ungdomsuddannelser

Skoler og ungdomsuddannelser er velkomne på alle museets afdelinger og har gratis adgang. Vi anbefaler at købe en rundvisning for at kvalificere besøget. Kontakt museet i vores åbningstid, for at reservere en rundvisning. Se link til kontaktoplysninger nedenfor.

Museets rundvisere kan tilrette rundvisningen efter jeres specifikke ønsker, hvis det er aftalt på forhånd. Så fortæl gerne ved bestilling af rundvisning, om I har særlige ønsker.

Vi differentierer vores rundvisninger efter klassetrin og behov.

Andre grupper

Man kan som gruppe drage fordel af at købe en rundvisning eller en fossiljagt på Museum Mors. Der er standard rundvisninger på alle museets afdelinger, men museets rundvisere kan også tilrette rundvisningen efter jeres specifikke ønsker, hvis det er aftalt på forhånd. Så fortæl gerne ved bestilling af rundvisning, om I har særlige ønsker. 

Kontakt museet i vores åbningstid for at reservere en rundvisning.

 

For kontaktoplysninger til bestilling af rundvisning, klik på den ønskede afdeling:

Dueholm Kloster

Fossil- og Moler Museet

Skarregaard

Dansk Støberimuseum