Kalender

2020

06. september

Sørøverens skat - cykeltur med skattekort

Sørøverens skat - cykeltur med skattekort Et gammelt sagn fortæller, at der engang levede en frygtelig sørøver i nærheden af Vils. Han boede på en borg omgivet af vand. Det siges, at sørøverens skat stadigvæk ligger gemt i den vold, hvor borgen lå. Er du god til at læse skattekort og køre på cykel, så er turen sikkert noget for dig. Turen starter ved Skovhytten i Smedebjerge, Smedebjergevej 24, 7980 Vils. Kunst og kulturformidler for børn og unge Mette Elimar Jensen står klar med skattekort. Undervejs skal børnene løse opgaver, som kan hjælpe med at finde sørøverens skat. Tid: 6. september, kl. 10.30 Varighed: ca. 1,5 time. Pris: Gratis. Turen, der har fokus på børnefamilier, er arrangeret i samarbejde med Vils og Omegns Beboerforening samt Jens Iversen.

09. oktober

Bustur på Nordmors

I forbindelse med Østers og muslingepremieren arrangerer Museum Mors i samarbejde med VisitMors en guidet bustur på Nordmors. Tilmelding skal ske til VisitMors.

14. november - 15. november

Julemarked på Skarregaard

Det årlige julemarked afholdes på Skarregaard.

12. marts

UDSAT TIL FORÅRET 2021: Bolden ruller - ny særudstilling

Museets nye særudstilling på Dueholm Kloster, "Bolden ruller - fodboldens historie på Mors", er på grund af Covid-19 krisen og nedlukningen af museet udsat til foråret 2021..