Museet åbner den 21. april

19. april 2021

Efter snart fire måneders nedlukning åbner Museum Mors igen den 21. april. Det betyder, at man fra denne dato igen kan besøge Fossil- og Molermuseet, Dueholm Kloster, Dansk Støberimuseum og Morsø Lokalhistoriske Arkiv. Skarregaard åbner desuden som planlagt den 1. juni.

I forbindelse med åbningen overholder museet naturligvis det krav om "Coronapas", som er blevet indført i forbindelse med besøg på blandt andet indendørs kulturinstitutioner. Det betyder, at alle gæster skal kunne fremvise gyldig dokumentation på enten en negativ test, der maks. må være 72 timer gammel, et bevis på at man er blevet fuldt vaccineret mod Covid-19, eller bevis på, at man har haft sygdommen inden for det seneste halve år.

Vi ved godt, at det kan virke grænseoverskridende at skulle vise denne dokumentation frem til os, og det vil helt sikkert også være mærkeligt for vores medarbejdere at skulle spørge jer om det. Vi håber dog, at vi i fællesskab og med godt humør kan finde ud af det sammen og gøre det så nemt for alle som muligt.

Vi glæder os rigtig meget til at se jer!