Nye billetpriser på Museum Mors

01. april 2019

Pr. 1. april 2019 er der nye priser på Museum Mors. Billetprisen for voksne over 18 år er nu 80 kr., mens billetprisen pr. person i grupper med over 10 personer er 60 kr. Billetten giver nu adgang til ét besøg på hver af museets fire afdelinger; Dueholm Kloster, Fossil- og Molermuseet, Dansk Støberimuseum og Skarregaard. Billetten er gældende i et år. Jo flere af museets afdelinger, man vælger at besøge, desto billigere er det.

Der er fortsat rabatpris på éntrebilletter til medlemmer af kundeklubberne fra Ældresagen, TV2 MidtVest og Klub Nordjyske. Som noget nyt har museet også indført studierabat mod fremvisning af gyldigt studiekort fra videregående uddannelse eller ungdomsuddannelse. Rabatprisen er nu 60 kr. Rabatbilletten giver ligeledes adgang til ét besøg på hver af museets fire afdelinger.