Påsken på Museum Mors

07. april 2022

Påskeferien venter lige om hjørnet, og vi har familieaktiviteter klar på alle tre museumsafdelinger.
På Fossil- og Molermuseet er der fra den 11.til den 17. april guidede fossiljagter i museets helt egen molergrav to gange dagligt ⛏⛏. Fossiljagterne finder sted klokken 11.00 og 14.00. Husk fornuftigt tøj og fodtøj! Glem heller ikke den nye særudstilling på Fossil- og Molermuseet, ”Kælderen på Kongevejen”, der åbner den 11. april.
På Støberimuseet genstarter vi en gammel tradition, når vi mandag den 11., tirsdag den 12. og onsdag den 13. april byder inden for til tinstøbning. Smeden Erik står klar til at hjælpe børn og deres voksne med at støbe mellem kl. 11.30 og 14.00.
På Dueholm Kloster har vi selvfølgelig en klassisk æggejagt rundt i museets udstillinger. Fat skattekortet og find æggene fra den 11. til den 16. april mellem 11.00 og 15.00. Der er naturligvis efterfølgende en slikkepind til de dygtige skattejægere.
Alle aktiviteter er gratis, når der er indløst billet til museet. Børn og unge under 18 år kommer som altid gratis ind på Museum Mors.