Sommerens aktiviteter

04. juni 2021

Sommeren er endnu engang er over os. Vi håber naturligvis på, at det bliver en sommer, der ikke ligger under for coronaens luner, og at mulighederne for rejser og sammenkomster bliver større. Sommeren 2020 var dog på mange måder enormt positiv for Museum Mors, da et stort antal danskere valgte at holde deres ferie hjemme i Danmark, hvilket betød, at rigtig mange danskere besøgte os i løbet af sommerferien.

Om tilstrømningen bliver lige så stor i år, er ikke til at sige, men uanset besøgstal har museet naturligvis endnu engang arrangeret en masse spændende aktiviteter hen over sommeren. Og der er noget for enhver smag og interesse. For børnefamilier er der både bålhygge og konkurrencer på Skarregaard, Fossiljagt på Fossil- og Molermuseet samt Munkehave-aktiviteter på Dueholm Kloster, hvor man som sidste år kan blive en del af munkeordenens fællesskab.

For de historieinteresserede er der mulighed for at tage med på byvandringer i Nykøbing, hvor man kan blive klogere på alt fra byens havn, de grønne områder til byens gamle gader. Er det i stedet geologien og naturen på Mors, der trækker, kan man hoppe på en bustur med museumsinspektør og palæontolog Jan Audun Rasmussen til det smukke Nordmors.

Alt dette og mere kan man opleve på Museum Mors denne sommer. Se vores kalender for det fulde overblik.

Vi glæder os til endnu engang at byde velkommen på vores fire afdelinger til en lang række spændende sommeraktiviteter.

Billedet er fra aktiviteten "Munkehaven" på Dueholm Kloster, der også kan opleves i sommeren 2021.