VIGTIG INFORMATION ANGÅENDE CORONAPAS TIL JULEMARKEDET !

10. november 2021

Den 9. november vedtog Folketinget at genindføre coronapasset. For museernes vedkommende betyder det, at der skal vises coronapas i forbindelse med indendørs arrangementer med mere end 200 personer og udendørs arrangementer med mere end 2000 deltagere.
Det betyder, at alle fra 15 år og opefter SKAL fremvise gyldigt coronapas for at komme ind til weekendens julemarked på Skarregaard.
Det er vi dog helt sikre på, at både gæster, frivillige og personale sagtens kan finde ud af at håndtere uden de store vanskeligheder og ventetider.
Så husk at opdatere coronapasset (eller geninstallere det) på jeres telefoner inden weekenden. Og hav det meget gerne klar, når I kommer ind i billetsalget.
Der er selvfølgelig masser af sprit rundt om på gården og ved boderne, og vi ser frem til et julemarked, hvor alle kan føle sig sikre og trygge.
Forberedelserne til julemarkedet er naturligvis i fuld gang og har været det meget længe. Der bliver lavet dekorationer til den store guldmedalje, blodpølsen er klar til at blive smagt (og solgt), æbleskivedejen glæder sig til at ryge på panden, gran og guirlander er kommet op at hænge, og smedenes esse er så småt ved at blive tændt op!
Vi glæder os rigtig meget til at se jer allesammen.