369710725 792266386234161 2088941349101371613 N

Historiehaven vender tilbage på Kulturmødet!

05. juli - 2024

HISTORIEHAVEN vender tilbage til Dueholm Kloster under årets Kulturmøde på Mors fra den 22.-24. august! Kold krig, undersøiske verdener, nazister, Cheminova, cirkusliv, stomflodskriminalitet og meget mere... Den populære historiehave rummer som altid et hav af gode fortællinger fra museerne i Limfjordsområdet og i Nordjylland. I år er absolut ingen undtagelse!


HISTORIEHAVEN vender tilbage til Dueholm Kloster under årets Kulturmøde på Mors fra den 22.-24. august!

Kold krig, undersøiske verdener, nazister, Cheminova, cirkusliv, stomflodskriminalitet og meget mere... Den populære historiehave rummer som altid et hav af gode fortællinger fra museerne i Limfjordsområdet og i Nordjylland. I år er absolut ingen undtagelse! 

Udover de gode historier, fortalt af engagerede museumsfolk, præsenterer Historiehaven i år også to nyskabelser. 
Torsdag aften er Museum Thy og Lemvig Museum værter for en omgang fællessang med Limfjorden som tema, mens Struer Museum og Museum Thy fredag aften inviterer alle til en quizaften med fokus på Limfjordslandets historie. 

Og bare rolig... Den legendariske snapsebar er selvfølgelig på plads i haven igen i år.

Historiehaven er finansieret af og har deltagelse fra museer fra museumssamarbejderne Kulturarv Nord og Limfjordsmuseernes Samvirke. 

Arrangører er som altid Limfjordsmuseet i Løgstør og Museum Mors. 

Programmet er på vej ind i Kulturmødets officielle program, men allerede nu er det muligt at få et smugkig på Limfjordsmuseets hjemmeside via nedenstående link:

https://limfjordsmuseet.dk/kulturmoedet/

 

vandmaerke vandmaerke