Oldtid (3)

Ny besøgsguide til Dueholm Kloster for besøgende med autisme

25. juni - 2024

Museum Mors har i samarbejde med AutismGoTo fået udarbejdet en social præsentation/besøgsguide til Dueholm Kloster til besøgende med autisme. Med guiden er det muligt at forberede sig på sit besøg på klostret gennem blandt andet et visuelt og forklarende overblik over butik, billetsalg, bygninger, faciliteter og udstillinger. 


Social præsentation til Dueholm Kloster

Museum Mors har i samarbejde med AutismGoTo fået udarbejdet en social præsentation/besøgsguide til Dueholm Kloster til besøgende med autisme. 

Med guiden er det muligt at forberede sig på sit besøg på klostret gennem blandt andet et visuelt og forklarende overblik over butik, billetsalg, bygninger, faciliteter og udstillinger. 

Mange børn, unge og voksne med autisme er stærkt begrænsede i at foretage sociale aktiviteter. Sociale udfordringer og store krav til forudsigelighed og struktur kan gøre selv en tur i biografen eller på et museum svær at gennemføre. 
AutismGoTo skal gøre det lettere for mennesker med autisme at komme mere ud og få positive oplevelser.

AutismGoTo udarbejder autismevenlige, sociale præsentationer til f.eks. museer, attraktioner, seværdigheder, forlystelsesparker, biografer og teatre. Med en social præsentation er det lettere at planlægge og gennemføre spændende ture på alle disse besøgssteder. AutismGoTo er målrettet mennesker med autisme og alle i deres netværk.

Alle sociale præsentationer og informationssider udarbejdes af tekstforfattere med kendskab til autismeområdet og under redaktion og endelig godkendelse af Autismeforeningen.

Hent guiden via dette link https://autismgoto.com/dueholm-kloster/

eller på museets side om tilgængelighed, som findes på nedenstående link: 

Tilgængelighed
vandmaerke vandmaerke